Back to Top

Installatiehulp voor randapparatuur in Antwerpen en omgeving

Heeft u installatiehulp voor randapparatuur nodig? Dan zit je bij mij op het juiste adres.

Als ervaren computertechnieker te Antwerpen, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk een goede installatie van randapparatuur is voor het optimaal functioneren. Als u bijvoorbeeld een nieuwe printer of scanner heeft aangekocht, is het van groot belang dat deze op de juiste manier geïnstalleerd en geconfigureerd wordt. Dit om mogelijke problemen of storingen tijdens of na de installatie te voorkomen.

Heeft u reeds veel ervaring in het gebruik van computers en de installaties, dan heeft u waarschijnlijk mijn hulp niet nodig. Maar heeft u geen kennis betreft het installeren van computer randapparaten dan kan u mijn installatiehulp voor randapparatuur waarschijnlijk goed gebruiken!

Updaten of herstellen van bestaande apparaten

Naast de installatie van nieuwe randapparatuur, kan ik u ook bijstaan bij het updaten of herstellen van bestaande apparaten. Ik zorg ervoor dat uw computer randapparatuur up-to-date is en optimaal blijft werken.

Maar mijn service gaat verder dan alleen de installatie van randapparatuur. Ik geef u ook graag advies op maat over welke apparatuur het beste bij uw specifieke behoeften past en hoe u deze het beste kan gebruiken.

Ontneem uzelf de stress bij een installatie van randapparatuur

De installatie van randapparatuur zoals bijvoorbeeld een printer kan je serieuze stress bezorgen. Denk maar aan alle transportklevertjes die je eerst dient te verwijderen, het plaatsen van de inktpatronen, de installatie van de juiste softwareversie voor uw systeem (draadloos of bekabeld en voor welke Windows versie) en nog veel meer.

Dient het randapparatuur bij mij aangekocht te zijn?

Tuurlijk niet, ik ben dan ook geen verkooppunt. De randapparaten van uw computer hoeven dus zeker niet bij mij aangekocht te zijn om installatiehulp te krijgen. Ik heb als computerhersteller dan ook gekozen om bewust geen winkel te openen. Zo kan ik mij richten op het geven van een goede computerservice.

Voor welke installatiehulp voor randapparatuur kan u bij mij terecht

Je kan bij mij terecht om de volgende installatiehulp voor randapparatuur:

 • Installatie van printers en scanners
 • Cardreader of ID reader
 • Webcam
 • Configuratie van uw WIFI router (ook voor routers van internet providers als Telenet en Proximus)
 • Draadloze netwerkadapter (WIFI stick)
 • Beeldschermen
 • Luidsprekers
 • Grafische tablet
 • Draadloze koptelefoon al dan niet met microfoon
 • Digitale camera (om bijvoorbeeld uw foto’s over te plaatsen naar uw computer)
 • Game controller
 • Externe optische drive: een apparaat waarmee je cd’s, dvd’s of Blu-ray-schijven kunt lezen en branden.
 • Bluetooth-adapter: een apparaat waarmee je draadloos verbinding kunt maken met Bluetooth-apparaten, zoals een draadloze muis of toetsenbord.

Zoals je merkt kan je bij mij terecht voor meerdere randapparatuur installaties. Heeft u installatiehulp nodig bij een ander apparaat dat ik niet vermeld heb (TV, digicorder enz,.)? Neem dan zeker contact met mij op om te vragen of ik je ook daar mee kan helpen.

In welke omgeving kan u rekenen op installatiehulp van randapparatuur

U kan rekenen op installatiehulp voor randapparatuur in heel Antwerpen, Vlaanderen en omgeving. Ikzelf woon In Berendrecht maar kom dus ook ver daarbuiten als je mijn hulp nodig hebt.


Maar natuurlijk is het voor veel installaties ook mogelijk om tot bij mij (op afspraak) ter plaatse te komen voor installatiehulp. Zo bespaard u alvast de verplaatsingskosten.


Als u op zoek bent naar installatiehulp van randapparatuur, dan sta ik als computertechnieker graag voor u ter beschikking.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een afspraak of voor meer informatie.

Deel deze pagina