Back to Top

Computerhersteller in Kapellen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare computerhersteller in Kapellen met snelservice, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als zelfstandige computerhersteller sta ik klaar om jouw problemen met jouw laptop of desktop snel en efficiënt op te lossen.

Ik werk alleen, wat betekent dat je altijd direct met mij communiceert. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over tussenpersonen of onnodige wachttijden.

Mijn zaak is gevestigd in Berendrecht. Je bent dan ook zeer welkom bij mij ter plaatse op afspraak. Soms kan een herstelling goedkoper en beter uitkomen als je uw computer (op afspraak) binnen brengt. Jouw computer kan je dan meestal de dezelfde dag, de dag nadien of maximum een paar werkdagen later reeds terug komen halen. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de soort computer herstelling of configuratie.


Computer reparatie in Kapellen

Heeft u een computer reparatie in Kapellen?

Of je nu te maken hebt met een trage computer, een virus of een hardware probleem, ik kan je helpen. Ik heb jarenlange ervaring in het repareren van laptop en desktop computers en heb een uitgebreide kennis als Windows probleemoplosser. Dus voor een computer reparatie in Kapellen en omgeving zit je bij mij zeker goed.

Installatiehulp van computer randapparatuur

Ook voor installatiehulp van computer randapparatuur in Kapellen kan je op mijn computerservice rekenen. Ik kom indien gewenst ook langst voor het installeren van je printer of het configureren van je draadloze internet verbinding (WIFI) via de modem of router van je provider (uw internet aanbieder) en andere randapparatuur.

Mijn werkgebied als computertechnieker

Mijn werkgebied als computertechnieker strekt zich uit tot Kapellen, omliggende regio’s en verder. Ik bied mijn diensten aan tegen een scherpe prijs en met een uitstekende klantenservice.

Je kunt erop vertrouwen dat jouw computer bij mij in goede handen is.

Dus als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare computerhersteller in Kapellen, neem je gerust contact met mij op. Ik help je graag verder. Ook vraagjes zijn welkom. Een contact is steeds vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen!

Contacteer uw computerhersteller voor een afspraak in Kapellen en of omgeving.

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina