Back to Top

Computerhersteller in Zandvliet

Heb je een computerhersteller in Zandvliet nodig?

Natuurlijk kan een computerprobleem erg frustrerend zijn. Maar geen zorgen, als je in Zandvliet woont en op zoek bent naar een ervaren computerhersteller of Windows probleemoplosser, ben je bij mij aan het juiste adres.

Computerhersteller in Zandvliet
Computerhersteller in Zandvliet

Mijn naam is Leo, en ik ben een professionele computerhersteller te 2040 Antwerpen die al jaren actief is in de regio.

Als enige technicus in mijn eenmanszaak in Berendrecht kan ik u betrouwbaar een snelle en efficiënte service bieden zonder extra personeelskosten.

Ik kan meestal alle soorten computers, laptops en randapparatuur repareren en onderhouden en dit ongeacht het merk. Jij komt met je computer of laptop op afspraak bij mij of ik kom zonder verplaatsingskosten als computerhersteller in Zandvliet tot bij jou (afhankelijk van wat het computerprobleem is).

Uw PC hersteller in Zandvliet

Ik heb reeds veel klanten die mij als PC hersteller in Zandvliet raadplegen met desktop en laptop computerproblemen en hoop ook jou binnenkort te mogen helpen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op als u hulp nodig hebt met uw computerprobleem of als je zelfs gewoon advies wenst. Ik bied u graag als computerhersteller in Zandvliet een snelle en professionele oplossing aan tegen een eerlijke prijs.

Contacteer uw computerhersteller

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina