Back to Top

Computerhersteller in Berendrecht

Bent u op zoek naar een computerhersteller in Berendrecht met snelservice? Dan heeft u mij gevonden. Mijn naam is Leo en ik ben reeds vele jaren een gekwalificeerd computertechnieker in Berendrecht.

Mijn computer herstellingsdienst is gevestigd in de Monnikenhofstraat 48 te 2040 Berendrecht maar ik kom ook als computerhersteller in Zandvliet, Stabroek, Hoevenen en dit zonder dat ik voor deze verplaatsingen verplaatsingskosten aanreken! Mits een kleine km vergoeding kom ik natuurlijk nog veel verder. Ik ben een computerhersteller in Berendrecht die dus in heel Vlaanderen mijn diensten aanbied. Kijk op mijn pagina Werkgebieden waar ik als hersteller actief ben.

PC Technieker in Berendrecht op afspraak

Als PC technieker in Berendrecht sta ik op afspraak klaar om je computer gerelateerde problemen snel en accuraat op te lossen. Omdat ik geen computerwinkel bezit heb ik meer tijd om naar mijn klanten te luisteren en kan ik (bijna) ongestoord, sneller aan uw desktop of laptop probleem werken.


Maak een afspraak voor een computerherstelling in Berendrecht

Indien je bij mij een afspraak maakt voor een computerherstelling in Berendrecht, heeft u soms zelfs dezelfde dag uw desktop of laptop terug. Natuurlijk hangt dit af van het soort computerprobleem. Indien er bijvoorbeeld computer hardware dient vervangen te worden, spreekt het voor zich dat het enkele werkdagen langer kan duren.

Maar wees gerust, ik doe steeds mijn best om je zo snel mogelijk van je computerproblemen af te helpen!

Contacteer uw computerhersteller in Berendrecht voor het maken van een afspraak of voor vrijblijvende informatie.

Je bent van harte welkom!

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina