Back to Top

Computerhersteller in Berendrecht

Bent u op zoek naar een computerhersteller in Berendrecht met snelservice? Dan heeft u mij gevonden. Mijn naam is Leo en ik ben reeds vele jaren een gekwalificeerd computertechnieker in Berendrecht.

Mijn computer herstellingsdienst is gevestigd in de Monnikenhofstraat 48 te 2040 Berendrecht maar ik kom ook als computerhersteller in Zandvliet, Stabroek, Hoevenen en dit zonder dat ik voor deze verplaatsingen verplaatsingskosten aanreken! Mits een kleine km vergoeding kom ik natuurlijk nog veel verder. Ik ben een computerhersteller in Berendrecht die dus in heel Vlaanderen mijn diensten aanbied. Kijk op mijn pagina Werkgebieden waar ik als hersteller actief ben.

PC Technieker in Berendrecht op afspraak

Als PC technieker in Berendrecht sta ik op afspraak klaar om je computer gerelateerde problemen snel en accuraat op te lossen. Omdat ik geen computerwinkel bezit heb ik meer tijd om naar mijn klanten te luisteren en kan ik (bijna) ongestoord, sneller aan uw desktop of laptop probleem werken.


Maak een afspraak voor een computerherstelling in Berendrecht

Indien je bij mij een afspraak maakt voor een computerherstelling in Berendrecht, heeft u soms zelfs dezelfde dag uw desktop of laptop terug. Natuurlijk hangt dit af van het soort computerprobleem. Indien er bijvoorbeeld computer hardware dient vervangen te worden, spreekt het voor zich dat het enkele werkdagen langer kan duren.

Maar wees gerust, ik doe steeds mijn best om je zo snel mogelijk van je computerproblemen af te helpen!

Contacteer uw computerhersteller in Berendrecht voor het maken van een afspraak of voor vrijblijvende informatie.

Je bent van harte welkom!