Back to Top

Computerhersteller in Hoevenen

Hallo, mijn naam is Leo en ik kom ook als computerhersteller in Hoevenen. Mijn zaak is gevestigd in Berendrecht wat niet zo ver af is. Om deze reden kom ik dus ook zonder verplaatsingskosten voor een computer reparatie in Hoevenen. We zijn immers buren!

Ik doe aan computer virus verwijdering, spyware verwijdering en los Windows opstartproblemen op. Ik ben dan ook een Windows probleemoplosser met jaren ervaring.

Je kan bij mij terecht voor een computer herstelling maar ook voor software installatie en configuratie en nog veel meer. Neem een gerust een kijkje op deze website om te zien wat ik voor je kan betekenen als computerhersteller in Hoevenen.

Computertechnieker in Hoevenen

Heeft u dus nood aan een computertechnieker in Hoevenen, dan zit je bij mij aan het juiste adres. Door mijn jarenlange expertise kan ik je als gekwalificeerde computertechnicus een betrouwbare snelservice aanbieden.

Computer reparatie aan huis

Of er een computer reparatie aan huis kan gebeuren, hangt af van het soort probleem dat zich voordoet. Soms kun je beter jouw desktop of laptop bij mij op afspraak binnenbrengen. Dit is bijvoorbeeld als er een vermoeden is van een hardware probleem of als de werkzaamheden teveel tijd in beslag zouden kunnen nemen. In dit geval bespaar je ook aan werkuren!

Een computerherstelling in Hoevenen hoeft niet duur te zijn, kijk gerust naar mijn pagina met prijzen.

Is het zo dat de computer herstelling niet bij jou ter plaatse kan gebeuren, neem ik ook zonder verplaatsingskosten uw desktop of laptop indien gewenst mee naar mijn hersteldienst in Berendrecht en kom ik hem terugbrengen als deze hersteld is. Je bent je computer bij mij nooit lang kwijt.

Maak een afspraak met uw computerhersteller in Hoeven

Een afspraak is snel gemaakt. Ik kan als computerhersteller in Hoevenen ter plaatse komen maar je bent ook van harte welkom om je defecte laptop of desktop computer bij mij in Berendrecht binnen te brengen.

En heb je zelf geen vervoer om je computer binnen te brengen, ben ik zelfs bereid om deze bij jou in Hoevenen op te halen en terug te brengen.

Ik kijk alvast uit naar ons eerste gesprek.

Contacteer uw computerhersteller

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina