Back to Top

Computerhersteller in Kalmthout

Heeft u nood aan een computerhersteller in Kalmthout? Wel u hebt mij gevonden. Mijn naam is Leo en ik ben een gekwalificeerde computer hersteller met vele jaren ervaring. Ik kom ook graag naar Kalmthout om jouw PC problemen op te lossen.

Laat mij als computerhersteller uw computerproblemen in Kalmthout, betrouwbaar en snel oplossen aan een correcte prijs.

U kan op mij rekenen voor

Of je mij nu als computerhersteller in Kalmthout nodig hebt voor een computer virus verwijdering of als Windows probleemoplosser, op mij kan je rekenen.

Natuurlijk kun je ook voor de installatie en configuratie van randapparatuur of onderhoud van je computer op mijn expertises rekenen.

Ik werk alleen en heb geen computerwinkel. Dit maakt dat ik een snellere service kan bieden en een persoonlijkere aanpak kan garanderen. Ik maak tijd voor mijn klanten en tracht steeds zo snel mogelijk een oplossing te bieden.


Computertechnieker in Kalmthout

Mijn zaak is gevestigd in Berendrecht maar ik kom ook als computertechnieker in Kalmthout en in heel Antwerpen, Vlaanderen. Dus ook mensen uit Kalmthout kunnen op mij rekenen als een vlotte en betrouwbare computerhersteller aan huis.

Afhankelijk van uw computerprobleem kan het ook zijn dat het beter, sneller, noodzakelijk of voordeliger is om uw computer tot bij mij te brengen. Ik werk enkel op afspraak, zo kan ik steeds voor al mijn klanten een snelle service aanbieden.

Computer hersteller in Kalmthout nodig?

Neem dan zeker contact op met mij en laat mij uw computer hersteller in Kalmthout zijn.

Bij mij ben je snel verlost van al je computer problemen. Een herstelling is meestal dezelfde werkdag of daags nadien voltooid (afhankelijk van het probleem). Zo kan je snel weer zonder zorgen verder met uw computer.

Contacteer uw computerhersteller nu!

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina