Back to Top

Betrouwbare computertechnieker in Merksem

Op zoek naar een betrouwbare computertechnieker in Merksem?
Zoek niet verder! Mijn naam is Leo en ik ben een ervaren en deskundige computertechnieker. Ik sta klaar om jouw computerproblemen op te lossen. Ook als je te maken hebt met Windows opstartproblemen, kan ik je door mijn jarenlange ervaring snel helpen.

Computerhersteller in Merksem

Heeft u nood aan een computerhersteller in Merksem?

Als zelfstandig opererende computertechnieker, bied ik persoonlijke service en maatwerkoplossingen voor jouw computertechnische behoeften. Of je nu een computerreparatie, software-installatie, virus verwijdering, malware verwijdering of een algemene technische ondersteuning nodig hebt. Ik sta voor je klaar.

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring in computertechnologie, zorg ik voor snelle en efficiënte oplossingen. Ik begrijp als computerhersteller hoe belangrijk jouw computer is in jouw dagelijks leven. Ik streef ernaar om je PC snel weer operationeel te krijgen. Heb je problemen of foutmeldingen in je Windows computer, zit je ook hiervoor bij mij goed. Ik ben dan ook een Windows probleemoplosser die geen enkel probleem uit de weg gaat.

Computertechnieker in Merksem

Als computertechnieker in Merksem bedien ik ook de nabijgelegen gebieden zoals Ekeren, Kapellen, Schoten en Brasschaat en ben ik ook een erkend computerhersteller in Antwerpen. Mijn zaak is gevestigd in Berendrecht en is dus niet zo ver van Merksem gelegen. Neem zeker ook een kijkje op mijn werkgebieden pagina en ontdek al de andere locaties waar ik als technieker mijn diensten aanbied.

Natuurlijk is het voor sommige herstellingen soms beter om je desktop computer of laptop, op afspraak naar mij te brengen. Er zijn zoals je wel zal begrijpen ook computerherstellingen die nu eenmaal niet aan huis kunnen gedaan worden. Kun je niet tot bij mij komen omdat je geen vervoer hebt? Dan kan ik altijd nog je computer komen ophalen en terugbrengen als deze hersteld is. Sowieso ben je bij mij nooit je computer lang kwijt omdat ik op afspraak altijd snelservice geef!

Neem vandaag nog volledig vrijblijvend contact met me op als je een betrouwbare computertechnieker in Merksem nodig hebt en laat mij, jouw computertechnische problemen oplossen! Natuurlijk zijn ook al je vragen welkom, ik tracht altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Ik kijk uit naar uw bericht en dank je alvast voor het vertrouwen!

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina