Back to Top

Professionele Computertechnieker in Ekeren

Op zoek naar een betrouwbare professionele computertechnieker in Ekeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een ervaren en gekwalificeerde computertechnieker en sta klaar om al jouw computergerelateerde problemen op te lossen.

Computertechnieker met persoonlijke service

Als zelfstandig opererende computertechnieker bied ik persoonlijke service zonder de overheadkosten van een groot bedrijf. Ik heb uitgebreide kennis en expertise in het repareren en onderhouden van computers, laptops en andere IT-apparatuur.

Grondige computer diagnose met vakkundige reparaties

Of je nu te maken hebt met trage prestaties, softwareproblemen, virusinfecties of hardwarefouten, ik zorg voor een snelle en effectieve oplossing. Met mijn grondige computer diagnose en vakkundige reparaties zorg ik ervoor dat jouw computer weer optimaal functioneert.

Contacteer uw professionele computertechnieker in Ekeren

Ik ben er voor u als professionele computertechnieker in Ekeren, maar bedien als computerhersteller, ook de omliggende gebieden, zoals Stabroek, Hoevenen Kapellen, Kalmthout, Merksem en Schoten.

Ik sta bekend om mijn klantgerichte aanpak en uitstekende service. Bezoek ook zeker mijn werkgebieden pagina om te zien op welke locaties ik computerherstellingen aan huis uitvoer.

Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken met je professionele computertechnieker in Ekeren. Natuurlijk mag je mij ook vrijblijvende vragen stellen, ik ben er om u te helpen!

Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking!

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina