Back to Top

Deskundige Computertechnieker in Schoten

Op zoek naar een deskundige computertechnieker in Schoten? Je hebt me gevonden!

Mijn naam is Leo en ik ben een ervaren, gekwalificeerd professionele computertechnieker. Ik sta klaar om jouw computerproblemen betrouwbaar en professioneel op te lossen.

Of het nu gaat om softwareproblemen, hardwarefouten, een antivirus installatie, installatiehulp voor randapparatuur of algemene technische ondersteuning. Ik bied betrouwbare oplossingen op maat. Ik begrijp als computertechnieker hoe frustrerend computerproblemen kunnen zijn. Daarom zorg ik ervoor dat ik snel en efficiënt werk om jouw computer in Schoten weer optimaal te laten functioneren.

Uw computertechnieker in Schoten met persoonlijke service

Als zelfstandig opererende computertechnieker in Schoten, bied ik persoonlijke service en aandacht voor jouw specifieke behoeften. Ik neem de tijd om naar jouw computerproblemen te luisteren en een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om Windows opstartproblemen oplossen, een computer virus verwijdering, problemen met software installatie en configuratie of andere technische uitdagingen. Ik sta als ervaren Windows probleemoplosser voor je klaar.

Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende merken en modellen van desktop computers en laptops. Met mijn diepgaande kennis en vaardigheden in computertechnologie zorg ik ervoor dat jouw systeem weer snel en probleemloos werkt.

Mijn werkgebieden als computerhersteller

Als computerhersteller in Schoten bedien ik ook omliggende gebieden, waaronder Merksem, Ekeren, Kapellen, Kalmthout en Brasschaat. Maar ik kom uiteraard op aanvraag nog veel verder. Mijn zaak zelf is gevestigd in Berendrecht waar ik ook woonachtig ben.

Ook bij mij ter plaatse bent u op afspraak van harte welkom.

Schoten ligt hier met de auto niet zo ver vandaan. Zoals je wel zal begrijpen zijn sommige herstellingen nu eenmaal niet bij jou thuis ter plaatse mogelijk. Dan is het binnenbrengen van je computer de beste, snelste en meestal goedkopere oplossing.

Soms gebeurd het dat men zelf niet thuis is omdat men gaat werken, ook dan komt het beter uit om je computer binnen te brengen. Een herstelling op afspraak gebeurd bij mij dan ook snel, je hebt je computer meestal binnen de 24u terug ter beschikking. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van het computerprobleem en snelheid van uw computersysteem.

Neem zeker ook een kijkje naar de werkgebieden waar ik als ervaren pc technieker actief ben. Mijn klanten waarderen mijn betrouwbaarheid, snelle respons, prijzen en vriendelijke service.

Contacteer uw deskundige computertechnieker in Schoten

Neem vandaag nog contact met mij op als uw deskundige computertechnieker in Schoten en verkrijg professionele computertechnische hulp. Samen zorgen we ervoor dat jouw laptop of desktop computer weer optimaal presteert en aan jouw behoeften voldoet.

Ik kijk alvast uit naar uw berichtje,

Uw computertechnieker Leo

 • Ben ontzettend goed geholpen door Leo en dit aan een redelijke prijs. Kan hem ten zeerste aanbevelen. Een lagere score zou niet eerlijk zijn. Doe zo voort zou ik zeggen.

  Marc Van den Bergh Avatar Marc Van den Bergh

  Nog nooit zo fantastisch geholpen! Zeer vriendelijke man. Eerlijk. Geeft duidelijke uitleg. Heeft duidelijk kennis van zaken door studie en niet door hobby.... Bovendien eerlijke prijs voor wat je krijgt.

  Cynthia Beenens Avatar Cynthia Beenens
 • Mijn website heb ik laten maken door Leo. Hij geeft vanaf het begin duidelijk wat je kan verwachten en de nodige info. Samen bespreken we hoe de website er zal... Lees meer

  Chantal Raas Avatar Chantal Raas

  Heeft me direkt geholpen. Correct advies, tools en prijs. Bedankt!

  Gabriel Kneepkens Avatar Gabriel Kneepkens
 • Seppe Verret Avatar Seppe Verret

  Goed werk geleverd

  Henri Blommaert Avatar Henri Blommaert
 • Zeer snelle dienst. Biedt de mogelijkheid aan de klant om zelf te beslissen welke opties men wil kiezen om het pc probleem op tete lossen. Een aanrader voor een goede... Lees meer

  Stijn Van Opstal Avatar Stijn Van Opstal
Deel deze pagina